Om Guldsmeden

Guldsmed

Bent Olsvig


Jeg er guldsmed - og jeg elsker det


Jeg etablerede min guldsmedie i 2012, og nyder min hverdag med at designe smykker efter ønske.


Min filosofi er, at jeg forsøger ikke at have en kollektion du som kunde skal vælge fra, men omvendt får du lavet et smykke efter en dialog hvor dine ønsker og drømme bliver realiseret på baggrund af mine fagligheder og evner som guldsmed og smykkedesigner.


Du er selvfølgelig også velkommen til at vælge et smykke fra min historik. På Facebook (kig i mine kataloger af forskellige smykker) og på Instagram har jeg fotos og video af mange af mine smykker.

 

Kig gerne forbi og få en snak om hvordan du ønsker dit nye smykke skal se ud.


Har du gamle guldsmykker kan de som udgangspunkt indgå i dine nye smykker.Materialer

Jeg anvender bioguld og biosølv til mine smykker. Bioguld og -sølv er gamle metaller, som enten omsmeltes af mig i min guldsmedie (hvis det er rene metaller) eller omsmeltes og renses på et metalraffinaderi i Tyskland.


Jeg har et stort udvalg af ædelsten, der er velegnede til smykker, ligesom jeg også har et stort udvalg af kvalitets kulturperler fra hele verden. Jeg har relationer til Grønland og derfor også grønlandske ædelsten.  Og jeg har diamanter i forskellige unikke håndslibninger, som du ikke ser andre steder.


Jeg arbejder kun med den bedste kvalitet inden for kulturperler, og langt størstedelen af perlerne er dyrket under bæredygtige og Fair Trade forhold.


Mine diamanter og ædelstene er garanterede fra ikke-konflikt områder i verden.

Værdier

Bæredygtigt håndværk og design
Bæredygtighed

For mig er det vigtigt at tænke i bæredygtighed. Derfor stiller jeg ikke kun krav til de materialer jeg anvender, brands jeg forhandler, men tænker også gerne genbrug ind i mine designs.Håndværk og design


Min forretning er mit håndværk - og min butik er mit værksted.   


Ulig mange andre guldsmede forretninger, så vil I opleve at min butik også fungerer som værksted. Det er her jeg sidder og designer - og ikke mindst smeder smykkerne.


Jeg har taget det gamle håndværk op. Hvert smykke jeg laver er håndlavet, og derved helt unikt.

Følg med