Workshops

Prøv noget anderledes - kom på kursus eller workshop hos guldsmeden.


Det kan være polterabenden, hvor bruden får lov til at lave et smykke eller morgengaven til sin kommende mand, brudeparret der sætter en ekstra sten i deres vielsesring, veninderne der vil prøve kræfter med at lave et smykke.


Det kan også være, du kunne tænke dig at prøve nogle forskellige basale teknikker, og lave et smukt og personligt smykke under kyndig vejledning.


Hvis du sidder med en ide, skræddersyer jeg også gerne det kursus, der netop kunne passe dig. Du meget velkommen til at kontakte mig, så finder vi ud af hvordan dit event skal være.

Polterabend

Vil I have en hyggelig, sjov og anderledes polterabend i Aarhus, og samtiddig give jeres veninde et smykke, som minde om jer og denne uforglemmelig dag, så book et polteraben event hos mig.


Her vil bruden få lov til at forme et smykke – det kan være et vedhæng, en ring eller øreringe, og eventuelt lave en dekoration her til. Bruden og hendes følge er med til at designe og smede smykket, der efterfølgende er jeres gave til hende.


Man kommer igennem en basalt teknik-del i hvordan man tegner, beregner, saver og lodder metal, og målet er at nå at lave et smykke i samarbejde med mig. Hvis det ikke færdiggøres indenfor tidsrammen laver jeg smykket færdig bagefter.


Jeg lukker butikken imens polterabendet står på, så I vil have min fulde opmærksomhed. Der kan godt være flere, der deltager aktivt, der er dog kun én, der arbejder ad gangen (af plads-hensyn), men alle vil få mulighed for at sætte deres aftryk på smykket. Imens der arbejdes, vil der være mulighed for resten nyder et glas champagne og lidt sødt i min hyggelige baggård, hvor jeg sørger for der er stillet op.


Praktisk

Kursuset har ialt en varighed af 2 1/2 – 3 time, og der vil være to flasker champagne samt noget sødt imens. (Andet kan også arrangeres, og aftales nærmere ved bestilling)


Pris 2.500 kr. + materialer (til en god pris)


Alt efter hvilket smykke, som I vælger at lave/give sættes materialeprisen, derfor kommer materialeudgifter udover, men I vil få mulighed for at købe materialer til fordelagtige priser. Kursuset forgår i mit guldsmed værksted og galleri i Latinerkvateret i Aarhus C.


Deltagelse er på eget ansvar, men jeg vil naturligvis være tilstede hele tiden, og råde og vejlede i hele processen.

Design og smed et minde for livet